بر اساس آخرین اصلاحیههای صورت گرفته در سال ۱۳۹۵ در قانون انتخابات، آخرین مهلت برای انداختن برگه آرای شرکت کنندگان ساعت ۲۴ روز رای گیری در نظر گرفته شده و پس از آن با قطع سامانه احراز هویت افراد، دیگر امکان رأی دادن وجود نخواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، دبیر ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: مهلت بررسی صلاحیت نمایندگان مجلس با توجه به اصلاحیه های صورت گرفته در قانون انتخابات، از ۱۰ به ۲۰ روز افزایش یافته است.
سیداسماعیل موسوی در نشست ستاد انتخابات و مدیران سیاسی استان قزوین که با حضور رئیس ستاد انتخابات کشور برگزار شد، اظهار داشت: بر همین اساس حد نصاب برای ورود نمایندگان به مجلس نیز از ۲۵ به ۲۰ درصد کاهش یافته و همین مساله باعث میشود تا کمتر شاهد کشیده شدن انتخابات به مرحله دوم باشیم و روند ورود داوطلبان به مجلس تسهیل شود.
موسوی با اشاره به اینکه امسال در پنج استان کشور نیز شاهد برگزاری انتخابات خبرگان رهبری هستیم، تاکید کرد: براساس اصلاحیههای صورت گرفته، برای مناطقی که شاهد برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری باشیم تنها یک هیأت اجرایی برای هر ۲ انتخابات، تشکیل میشود.
موسوی متوسط حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور را تاکنون ۶۱.۶ درصد اعلام و تصریح کرد: این حضور در انتخابات ریاست جمهوری بیش از ۷۰ درصد است.
این مسئول اجرایی انتخابات خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم، شرکت در انتخابات را از وظایف آحاد جامعه برشمردند و به همین منظور و برای برپایی باشکوه انتخابات مجلس شورای اسلامی، ستاد انتخابات کشور از دهم اردیبهشت ماه سال جاری با ۶ کمیته و ۹ عضو آغاز به کار کرده است.
هم چنین سید اسماعیل موسوی در این جلسه اعلام کرد: بر اساس آخرین اصلاحیههای صورت گرفته در سال ۱۳۹۵ در قانون انتخابات، آخرین مهلت برای انداختن برگه آرای شرکت کنندگان ساعت ۲۴ روز رای گیری در نظر گرفته شده و پس از آن با قطع سامانه احراز هویت افراد، دیگر امکان رأی دادن وجود نخواهد داشت. بنابراین ستادهای انتخاباتی استان ها لازم است بدون افزایش شعب اخذ رأی، با بازنگریهای لازم در جایابی و تعیین مکان های مناسب برای اخذ آرا زمینه حضور حداکثری افراد را برای رأی دادن فراهم کنند،. وی یادآور شد: در این دوره از انتخابات نماینده دادستان هم به عنوان عضو جدید انتخاب شده است.
وی آموزش عوامل اجرایی انتخابات و ارائه پیشنهادات و راهکارها به منظور رفع معضلات به وزیر کشور، تخصیص بودجه و اعتبارات لازم برای فرمانداری و بخشداریها، حمایتهای حقوقی از فرمانداران و بخشداران پس از برگزاری انتخابات و در نهایت رصد فضای مجازی در ستاد امنیت انتخابات کشور را از دیگر موارد مورد توجه در انتخابات سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی دانست.