جامعه پویا و شاداب در سایه توجه و توسعه ورزشهای همگانی تحقق می یابد

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار آذربایجان  غربی بر توسعه ورزش های همگانی تاکید نمود و لازمه تحقق جامعه پویا، بانشاط و شاداب را در توسعه ورزش همگانی عنوان کرد.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار آذربایجان  غربی بر توسعه ورزش های همگانی تاکید نمود و لازمه تحقق جامعه پویا، بانشاط و شاداب را در توسعه ورزش همگانی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، علی مصطفوی در جلسه شورای ورزش همگانی استان که در استانداری برگزار شد ، گفت : در راستای ورزش همگانی و توسعه این ورزشها تلاشهای خوبی صورت گرفته که باید قدردان این تلاشها بود و برای توسعه هر چه بیشتر ورزش در استان بیش از این تلاش کنیم .

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر هر چه باشکوه برگزار نمودن برنامه های مرتبط با این ایام تاکید کرد و اظهار داشت : همه دستگاههای اجرایی در تبیین عملکرد ۴۰ ساله خود و مقایسه آن با قبل از انقلاب تلاش نمایند تا مردم به عنوان ولی نعمتان در جریان عملکرد دستگاهها و خدمات علی رغم وجود محدودیت ها و دشمنی های استکبار جهانی باشند .

مصطفوی در ادامه همچنین به ورزش بانوان و ورزش در مدارس اشاره و بر برنامه ریزی برای گسترش و توسعه ورزش برای بانوان و دانش آموزان خصوصا ورزش در مدارس غیردولتی تاکید نمود .

وی به وجود ۳۰ سالن ورزشی در زمان انقلاب اشاره نمود و افزود: این تعداد در حال حاضر به ۳۹۳ سالن ورزشی رسیده هر چند این آمار مطلوب نیست و به آن بسنده نمی شود و برای رشد و توسعه فضاهای ورزشی باید تلاشها ادامه یابد تا شاهد رونق ورزش در استان باشیم .
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با انتقاد از اینکه در انتخاب روسای هیئت های ورزشی از مدیران کل و روسای دستگاههای اجرایی برای برخورداری از امکانات دستگاههای مربوطه استفاده می شود ، اظهار داشت : این روند درستی نیست و در انتخاب روسای هیئت ها باید از کسانی که در امر ورزش تخصص و کارایی دارند استفاده شود چرا که این افراد بهتر می توانند هیئت های ورزشی را هدایت و راهبری کنند .

وی بر گسترش و توسعه خانه های ورزش روستایی تاکید نمود و اضافه کرد : از ۲۰ آسیب اجتماعی شناخته شده،  معضل اعتیاد و ابتلا به این بلای خانمان سوز در رتبه اول قرار دارد که برای مبارزه و جلوگیری از این معضل اجتماعی ، گسترش فضاها و توسعه برنامه های ورزشی می تواند بهترین راهکار باشد و این امر می تواند در روستاها با ساخت و توسعه خانه های ورزش روستایی تجلی پیدا کند لذا همه در این راستا مسئولیت دارند و می تواند با اختصاص یک درصد از اعتبارات هر دستگاه به امر ورزش هم در راستای مبارزه با آسیب های اجتماعی و هم توسعه و رونق ورزش گام بردارند.

معاون استاندار آذربایجان غربی گفت: یکی از مواردی که در شورای سلامت و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح شده استفاده بی رویه و نادرست از مکمل های غذایی در بسیاری از باشگاههای ورزشی است که نیروی انتظامی و اداره کل ورزش و جوانان باید نسبت به این امر بیش از پیش حساس بوده و برخورد لازم را انجام دهند تا مشکلی برای ورزشکاران عزیز پیش نیاید .

مصطفوی به هم مرزی با سه کشور اشاره نمود و گفت دیپلماسی ورزشی یکی از سیاست های دولت به شمار می رود که  آذربایجان غربی علاوه بر هم مرز بودن با سه کشور  با چندین کشور دیگر نیز مراودات ورزشی دارد و این امر به نفع استان ، کشور و ورزش ما است و توسعه این روابط نیز می تواند از همه جوانب مطلوب و به نفع ورزش استان باشد .