وزیر راه و شهرسازی:

سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض در آزادراه ارومیه - تبریز به زودی راه اندازی می شود

سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض در آزادراه ارومیه - تبریز به زودی راه اندازی می شود
وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس این سامانه افرادی که تردد بسیار دارند تا ۵۰ درصد تخفیف عوارضی خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به درخواست ها و اعتراضات مکرر مسافرین مسیر ارومیه_ تبریز بابت پرداخت عوارض سنگین گفت: عوارض اتوبان ها طبق قانون تعیین می شود ولی برای اینکه عدالت در پرداخت، کاهش مصرف سوخت و تصادفات جاده ای محقق شود به زودی سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض طبق پیمایش در این مسیر راه اندازی می شود.

محمد اسلامی شامگاه امروز در پایان سفر دو روزه به استان در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: بر اساس این سامانه هر کسی باید به اندازه مسیری که پیموده است پرداخت عوارض داشته باشد و پرداخت از یک مبدا به یک مقصد دیگر وجود نخواهد داشت.

وی افزود: بر اساس این سامانه افرادی که تردد بسیار دارند تا ۵۰ درصد تخفیف عوارضی خواهند داشت. سامانه می تواند رضایت مردمی را تامین کند.

اسلامی با اشاره به دستاوردهای سفر دو روزه به استان نیز گفت: در این سفر علاوه بر افتتاح ۴۳۷ کیلومتر انواع راه، عملیات تعدادی از قطعات مهم توسعه جاده ای نیز آغاز شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: متعهد شده ایم تا عقب ماندگی استان در بهره مندی از راه آسفالت روستایی را جبران کنیم.

وی از این خبر داد که تا پایان سال ۶۰۰ کیلومتر انواع راه در استان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

اسلامی در خصوص مشکلات تاریخی طیفی از مردم در شهرهای مختلف بخاطر اراضی نیز گفت: برای حل این مشکل نیز به جهت کوهستانی بودن برخی شهرها و نیز نداشتن زمین دولتی، بر اساس قانون و کسب رضایتمندی عمومی از طریق الحاق به محدوده درصدد حل این مسائل هستیم.

افتتاح ۵٨ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با حضور وزیر راه در آذربایجان‌غربی

۵٨ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در آذربایجان‌غربی با هزینه‌کرد بیش از یک‌هزار و ٨٠٠ میلیارد ریال امروز، پنجشنبه با حضور "محمد اسلامی" وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی بیان کرد: این راه‌ها در شهرستان‌های تکاب، مهاباد، خوی، میاندوآب، شاهین دژ، ارومیه و نقده به بهره‌برداری می‌رسد. 

سیدمحسن حمزه لو افزود: محور ارومیه - سرو نیز جزو این طرح‌ها بوده که  با اتمام این محور به عنوان یکی از جاده‌های مهم آنتنی استان شاهد رونق اقتصادی در منطقه خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به این‌ که یک چهارم پایانه‌های کشور در آذربایجان‌غربی قرار دارد، ضرورت توسعه و تامین زیرساخت‌های لازم برای پایانه‌های مرزی به ویژه پایانه مرزی سرو در راستای توسعه پایدار و گسترش مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه، موضوع مهمی به شمار می‌رود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: این بزرگراه به عنوان یکی از طرح‌های بزرگ و ملی محسوب می‌شود و نقش این بزرگراه در ترانزیت خارجی و اتصال مرکز کشور از طریق آزادراه تهران – تبریز – بزرگراه شهید کلانتری به گمرک سرو موجب شد تا اتمام این پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.

حمزه‌لو بیان کرد: کاهش مسافت، ارتقای سطح ترانزیت بار و مسافر و اهمیت اقتصادی این بزرگراه از مزایای مهمی است که با بهره برداری از آن تحقق پیدا می‌کند.