فرماندار ارومیه:

شناسایی نیاز جوامع محلی از اهداف دفاتر تسهیل‌گری است

شناسایی نیاز جوامع محلی از اهداف دفاتر تسهیل‌گری است
فرماندار ارومیه گفت: شناسایی نیاز جوامع محلی و افزایش اعتمادسازی در جامعه از اهداف راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری است که از رشد حاشیه‌نشینی جلوگیری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، علیرضا ملامحمدی‌زاده افزود: تقویت روحیه همکاری و مشارکت اجتماعی از وظایف دفاتر تسهیل‌گری است.

وی اضافه کرد: شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مناطق حاشیه نشین، جلوگیری از تقلیل سرمایه‌های اجتماعی در این مناطق و ارایه خدمات بهتر به ساکنان حاشیه نشین از اولویت‌های دفاتر تسهیل‌گری است.

وی ادامه داد: با هدف آسان سازی روند فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و برخورداری تمام اعضای جامعه از خدمات مناسب، دفاتر تسهیل‌گری در ۱۱ محله از سکونتگاه‌های غیررسمی ارومیه فعال شده است.

وی بیان کرد: ۹ دفتر تسهیل‌گری در این محلات فعال است و ۱۳۵ هزار نفر از مردم شهرستان ارومیه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: سرانه مراجعه‌کنندگان به هر دفتر ۱۵ هزار نفر بوده و این مسئله نشان از اهمیت دفاتر تسهیل‌گری در رسیدگی به وضعیت اجتماعی و بهبود وضعیت است.

وی ادامه داد: دفتر تسهیل‌گر آمایش‌گران نقش پندار در منطقه الواج، دفتر راز سلامتی در منطقه دیگاله، دفاتر جهاد دانشگاهی در مناطق پشت کشتارگاه، دیزج سیاوش و کوی آذربایجان فعالیت می‌کند.

وی بیان کرد: همچنین دفتر موسسه پیشگیری اجتماع محور پاک در منطقه کوی لاله، دفتر مهرگیتی در منطقه اسلام آباد و دفاتر توسعه پویا باختر در مناطق پشت ترمینال، حاجی پیرلو و ریحان آباد فعال است.

فرماندار ارومیه اظهار داشت: راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری در ارومیه با همکاری ۶ سازمان مردم نهاد فعال در امور آسیب‌های اجتماعی انجام می‌شود و این دفاتر به عنوان بازوان دستگاه‌های اجرایی در ارایه خدمات به مناطق حاشیه نشین محسوب می‌شوند.

ملامحمدی زاده بیان کرد: ۶ نفر در هر یک از این دفاتر با مسوولیت‌های مدیرعامل، مدیر دفتر، کارشناسان اقتصادی، مددکاری، روانشناسی، حقوق و شهرسازی بسته به نوع محلات در حال فعالیت هستند.

وی گفت: مسوولان همکاری ویژه‌ای در بازسازی مشکلات به وجود آمده بین مناطق حاشیه نشین و سایر مناطق شهری داشته باشند تا بتوان اهداف دولت را در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی پیش برد.

 

منبع: ایرنا