فعالیت همه واحدهای صنعتی آلاینده در ارومیه تعطیل شد

فعالیت همه واحدهای صنعتی آلاینده در ارومیه تعطیل شد
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: فعالیت تمامی واحدهای صنعتی آلاینده هوا تا عادی شدن کیفیت هوا در ارومیه تعطیل است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، سعید موسوی افزود: طبق تصمیم کارگروه آلودگی هوای استان مقرر شد که همه واحدهای آسفالت و آجرپزی، ایزوگام، شن و ماسه و واحدهای تولید گچ و آهک شهرستان ارومیه با توجه به وضعیت کیفی هوای شهر تا شرایط عادی شدن وضعیت هوا به صورت موقت تعطیل باشد.

وی بیان کرد: با واحدهایی که از تعطیلی خودداری کنند مطابق ماده ۱۲ قانون هوای پاک برخورد خواهد شد.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: ۶۰ واحد شن و ماسه، ۴۸ واحد آجرپزی، ۳۵ واحد آسفالت و ایزوگام و پنج واحد گچ و آهک در شهرستان ارومیه شامل این طرح هستند.

وی با اشاره به اینکه اکیپ هایی از یگان حفاظت محیط زیست و معاونت نظارت پایش استان اجرای این تصمیم را رصد می‌کنند افزود: کارشناسان این اداره فعالیت تمامی منابع ثابت آلودگی هوا و واحدهای با پتانسیل بالای آلودگی را پایش نموده و در صورت برخورد با هر مورد از تخلف با استناد به مواد سه و ۱۲ قانون هوای پاک نسبت به جلوگیری از فعالیت واحدهای خاطی اقدام خواهند کرد.

موسوی با اشاره به پایش مستمر میزان آلایندگی واحدهای استان بیان کرد: سه هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در آذربایجان غربی در حال فعالیت مستمر هستند که هزار و ۲۰۰ واحد از ظرفیت پایش برخوردارند که ۵۰ درصد از این واحدها در شهرستان ارومیه قرار دارند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ارومیه نیز گفت: فعالیت تمامی واحدهای صنعتی آلاینده هوا تا عادی شدن کیفیت هوا در ارومیه تعطیل است.

مختار خانی افزود: طبق تصمیم کارگروه آلودگی هوا که در استانداری برگزار شد مقرر شد که همه  واحدهای  آسفالت پزی، آجر پزی، ایزوگام، شن و ماسه و واحد های تولید گچ و آهک شهرستان ارومیه با توجه به وضعیت کیفی هوای شهر تا شرایط عادی شدن وضعیت هوا به صورت موقت تعطیل می باشد.

وی بیان کرد: با واحدهایی که از تعطیلی واحد خودداری کنند مطابق ماده ۱۲ قانون هوای پاک برخورد خواهد شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گفت: ۶۰ واحد شن و ماسه، ۴۸ واحد آجر پزی، ۳۵ واحد آسفالت و ایزوگام و پنج واحد گچ و آهک در شهرستان ارومیه شامل این طرح هستند.

وی با اشاره به اینکه اکیپ هایی از یگان حفاظت محیط زیست ومعاونت نظارت پایش استان و  اکیپی از کارشناسان اداره ارومیه به منطقه اعزام شدند افزود: کارشناسان این اداره فعالیت کلیه منابع ثابت آلودگی هوا و واحدهای با پتانسیل بالای آلودگی هوا را پایش نموده ودر صورت برخورد با تخلف زیست محیطی باستناد مواد ۳ و ۱۲ قانون هوای پاک راسا" نسبت به جلوگیری از فعالیت واحدهای خاطی اقدام خواهند کرد.