مبتلایان کرونا در ارومیه به 1879 نفر افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی گفت: تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در آذربایجانغربی به 6 هزار و 696 نفر افزایش پیدا کرد که از این تعداد چهار هزار و 72 نفر بهبود یافتهاند.
جواد آقازاده با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در آذربایجانغربی اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته از 343 نفر در استان آزمایش گرفته شده است که جواب آزمایش 94 نفر مثبت گزارش شده است که در مجموع تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان به 6 هزار و 790 نفر رسید و از این تعداد 4 هزار و 213 نفر بهبود یافتهاند.
وی با اشاره به اینکه تعداد 94 مورد جدید مبتلا به بیکاری کرونا در استان شناسایی شده است تصریح، کرد: از 94 نفر بیمار جدید شناسایی شده تعداد 78 نفر از بیماران سرپایی و 16 نفر بیماران بستری در مراکز درمانی استان هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی با اشاره به آمار بهبودیافتگان بیماری کرونا در استان بیان کرد: طی 24 ساعت گذشته 6 بیمار بستری در مراکز درمانی و 135 نفر بیمار سرپایی در استان بهبود یافتهاند که مجموع بهبود یافتگان از بیماری کرونا در استان به چهار هزار و 213 نفر افزایش پیدا کرده است.
آقازاده با اشاره به بیماران بستری در بخش آیسییو کل استان اذعان کرد: تعداد 84 نفر بیمار بستری در این بخش وجود دارد که تعداد 35 نفر مثبت مبتلا به کرونا و 17 نفر منفی و 32 نفر مشکوک به کرونا هستند که وضعیت 49 نفر از این تعداد بیماران وخیم گزارش شده است.
وی با اشاره به آمار بیماران جدید شناسایی شده به تفکیک شهرستانهای استان، اظهار کرد: از مجموع 94 بیمار جدید شناسایی شده تعداد 20 نفر مربوط به ارومیه که 15 نفر از بیماران سرپایی و پنج نفر بستری، پلدشت هشت نفر که هفت نفر سرپایی و یک نفر بستری، چایپاره 2 نفر سرپایی، خوی 41 نفر که 35 نفر سرپایی و 6 نفر بستری، سردشت یک نفر بستری، سلماس 19 نفر که 18 نفر بستری و یک نفر بستری، شاهیندژ یک نفر سرپایی، مهاباد 2 نفر سرپایی مثبت بودند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه آمار مبتلایان به ویروس کرونا و فوتیها بر اثر این بیماری فزاینده است تاکید کرد: مردم باید بهداشت فردی و فاصلهگذاری اجتماعی را به طور جدی مراعات کنند تا بتوانیم زنجیره ابتلا به بیماری کرونا را بشکنیم.
منبع: فارس