یین آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی سرو _ ارومیه

 وزیراقتصاددر آیین آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی سرو _ارومیه که  استاندار آذربایجان‌غربی، فرماندار ارومیه و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی نیز حضور داشتند با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی این طرح اظهار کرد: با بهره‌برداری از این منطقه، ظرفیتی بی بدیل برای توسعه تجارت و رشد واحدهای تولیدی منطقه ایجاد می‌شود. 

🔹احسان خاندوزی با بیان اینکه در دهه فجر سال آینده، زیرساخت های منطقه ویژه اقتصادی آماده می‌شود افزود: تسهیل و تسریع تبادلات اقتصادی پتانسیلی است که شرکتهای تولیدی استان را از مزیت نسبی مرز برخوردار می‌سازد.
🔹وی ادامه داد: کاهش فاصله و همچنین هزینه عملیات  ترانزیتی و گمرکی با ترکیه از بزرگترین مولفه هایی است که به پیشرفت منطقه کمک خواهد کرد

🔹خاندوزی  ضمن تاکید بر تسریع شروع عملیات اجرایی ایجاد منطقه ویژه اقتصادی ارومیه – سرو گفت:  برای بهره‌برداری از "ایکس ری " مرز سرو نیز تدابیری اندیشیده شده است.