دکتر عماری فرماندار ارومیه با مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان دیدار کرد

فرماندار ارومیه: آماده همکاری دوجانبه در ارتقا شاخص‌های مقاوم‌سازی مساکن روستایی هستیم

دکتر عماری فرماندار ارومیه در دیدار با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: برای رسیدن به شاخص‌های مقاوم سازی مسکن در روستاهای شهرستان ارومیه به اتفاق بخشداران و دهیاران آماده همکاری برای جذب مشارکت مردم در مسیر مقاوم سازی مسکن روستایی هستیم.

غلامحسین عماری ادامه داد: 258 هزار و 445 واحد مسکن روستایی در روستاهای شهرستان ارومیه وجود دارد و تکلیف همگانی ما جذب مردم در به‌روز کردن ساخت‌و سازهای مساکن روستایی است تا در زمان حادثه شاهد کمترین تلفات باشیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی نیز در‌ این دیدار با قدرانی از همکاری فرمانداری، بخشداران و دهیاران در امر ارتقا شاخص روستایی گفت: تاکنون 93 هزار و 122 واحد مسکن روستایی در شهرستان ارومیه مقاوم سازی شده و درصدد جبران مافات و ارتقا این آمار هستیم.

علیرضا مقدم اضافه کرد: با اجرای طرح سردار قاسم سلیمانی در روستاها، درب به درب سراغ اهالی روستایی رفته و با حذف پروسه اداری درصدد جذب مردم برای دریافت تسهیلات مقاوم سازی روستایی هستیم.