بهبودیافتگان کرونا در آذربایجان‌غربی به 1251 نفر رسید

بهبودیافتگان کرونا در آذربایجان‌غربی به 1251 نفر رسید
تعداد افراد مبتلا به کرونا در آذربایجان‌غربی به یک هزار و 943 نفر افزایش پیدا کرد که از این تعداد یک هزار 251 نفر بهبود یافته‌اند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی گفت: تعداد افراد مبتلا به کرونا در آذربایجان‌غربی به یک هزار و 943 نفر افزایش پیدا کرد که از این تعداد یک هزار 251 نفر بهبود یافته‌اند.

جواد آقازاده با اشاره به آخرین آمار مبتلایان ویروس کرونا در آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: تا به امروز از 115 مورد جدید به صورت سرپایی و بستری شده در مراکز درمانی آذربایجان‌غربی تست کرونا انجام شد که از این تعداد  39 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا گزارش شده است و در مجموع تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آذربایجان‌غربی به یک هزار و 943 نفر افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه با افزایش بیماریابی به موقع، می‌توان ضمن درمان نتیجه بخش‌تر این بیماران، گام‌های موثری در شکست زنجیره انتقال بیماری کرونایی برداشت، تصریح کرد: روند نمونه‌گیری در استان از بیماران بستری به سمت بیماران سرپایی و بستری تغییر کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی ادامه داد: روز گذشته 12 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا از بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی ترخیص شده‌اند و در مجموع تعداد بهبود یافتگان استان به یک هزار و 251 افزایش یافته است.

آقازاده افزود: بیماریابی به موقع بیماران کرونایی، راهکار اصلی جلوگیری از انتشار این بیماری است، در این راستا روش‌های بیماریابی متعددی در استان به کار گرفته شده است.

وی تصریح عنوان کرد: یکی از روش‌های بیماریابی، انجام تست کرونا از خانواده و اطرافیان در تماس نزدیک با بیمار کرونایی است و همچنین بیمارانی که به صورت حضوری به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه می‌کنند نیز در صورت مشاهده علایم کرونا، نمونه‌گیری انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی اعلام کرد: روش دیگر پایش مبتلایان به کرونا، ثبت‌نام در سایت سلامت وزارت بهداشت و استفاده از شماره تماس 4030 است و به منظور تسریع در شناسایی افراد مشکوک به بیماری کرونا در سطح استان شماره تماس 3133 نیز راه‌اندازی شده است.

آقازاده ادامه داد: همچنین به منظور تسریع بیماریابی و جلوگیری از انتشار بیماری مراکز پرتجمع و گروه‌های هدف از جمله زندان‌ها، مراکز نگهداری سالمندان و ... مورد پایش و نمونه‌گیری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به مراقبت از جانبازان شیمیایی سردشت، بیان کرد: 400 خانوار جانبازان شیمیایی سردشت نیز یکی دیگر از گروه‌های افراد با ریسک بالا هستند که تا کنون به دلیل آموزش و مراقبت‌های انجام یافته، هیچکدام از این عزیزان به کرونا آلوده نشده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان 17 شهرستان آذربایجان‌غربی درگیر ویروس کرونا هستند، خاطرنشان کرد: آمار مبتلایان به تفکیک شهرستان‌های استان در ارومیه 666 مورد، اشنویه 23 مورد، بوکان 165 مورد، پلدشت 19 مورد، پیرانشهر 41 مورد، تکاب  78 مورد، چالدران 11 مورد، چایپاره 16 مورد، خوی 337 مورد، سردشت 27 مورد، سلماس  74مورد، شاهین‌دژ 77 مورد، شوط 19  مورد، ماکو 29 مورد، مهاباد 118 مورد، میاندوآب 180 مورد، نقده 63 مورد گزارش شده است.

 

منبع: فارس