دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحب فرهنگ و هنر ارومیه

استاندار آذربایجان غربی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز با اصحب فرهنگ و هنر ارومیه دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، سیدعباس صالحی و محمدمهدی شهریاری عصر امروز با اصحب فرهنگ و هنر ارومیه دیدار کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار آذربایجان غربی به پاس قدردانی از خدمات مرحوم حجت الاسلام محمد باقر سپهری، مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با خانواده این چهره فرهنگی در ارومیه دیدار کردند.
سید عباس صالحی در این دیدار گفت: حجت الاسلام سپهری مدتی طولانی در عرصه فرهنگ این استان مدیریت کردند و کارکنان وزارتخانه از این شخصیت به نیکی یاد می کنند.
در این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد و مسوولان رده بالای استانی با نثار فاتحه یاد و نام این شخصیت را گرامی داشتند.
حجت الاسلام محمدباقر سپهری نخستین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود که 22 سال تمام این مسوولیت را بر عهده داشت؛ از خدمات ارزنده مرحوم حجت الاسلام سپهری می توان به فعالیت های فرهنگی وی در دوران دفاع مقدس در داخل استان و در مناطق جنگی اشاره کرد.
حجت الاسلام سپهری روز چهارشنبه ٢ آبان ١٣٩٧ دار فانی را وداع گفت.
استاندار آذربایجان غربی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در منزل شخصی «حسین افشاری» هنرمند معرق کار ارومیه ای از وی دلجویی کردند.
سید عباس صالحی در این دیدار پس از تماشای کلیپ تصویری اثر فاخر استاد افشاری با عنوان «باغ ارومیه» آن را تابلویی هنرمندانه و ماندگار توصیف کرد و این اثر را در راستای نشان دادن جلوه های بومی ارزشمند دانست.
استاد حسین افشاری متولد 1329 و یکی از پیشکسوتان برجسته شاخه معرق می باشد؛ اثر «باغ ارومیه» این هنرمند به صورت موقت در موزه مردم شناسی ارومیه نگهداری می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه دوشنبه با حضور در منزل شخصی استاد احمدرضا رحیمی هنرمند نگارگر از تلاش های وی در حوزه نقاشی ایرانی تجلیل کرد.
سید عباس صالحی در این دیدار آثار این هنرمند را شایسته نگهداری در موزه های مختلف کشور عنوان کرد و گفت: این آثار گرانبها نتیجه سال ها تلاش استاد رحیمی در حوزه نگارگری بوده و بسیار با ارزش است.
احمدرضا رحیمی متولد 1335 بوده و اصفهانی الاصل است؛ وی از سال 1371 شمسی در ارومیه زندگی می کند و دارنده درجه 2 هنری در نگارگری است.
16 اثر این هنرمند در کتاب تحقیقی 'گوی و چوگان' با هدف معرفی بازی چوگان و حفاظت آن به عنوان میراث فرهنگی کشور گنجانده شده است.
اثر 'حضرت زینب در بارگاه یزید' این هنرمند در موزه امام علی(ع) تهران و اثر 'عاشورا' از او در موزه صنایع دستی تهران نگهداری می شود؛ این هنرمند برپایی 11 نمایشگاه انفرادی و بیش از 50 نمایشگاه گروهی در شهرهای مختلف ایران را در کارنامه هنری خود دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه دوشنبه با حضور در گالری شخصی استاد علیرضا قوجاری هنرمند نقاش ارومیه ای از آثار این هنرمند پیشکسوت بازدید کرد.
سید عباس صالحی در این دیدار سبک نقاشی استاد قوجاری را منحصر به فرد عنوان کرد و گفت: فضای نقاشی های این هنرمند، شاد و بانشاط و توام با تنوع رنگ های مختلف است که می تواند امید را در جامعه تزریق کند.
علیرضا قوجاری متولد 1347 شمسی در شهرستان نقده، کارشناس ارشد تاریخ و هنر است؛ وی در سال 1392 رتبه برتر جشنواره بین المللی نقاشی استریکای ترکیه را با حضور 50 نقاش برتر جهان کسب کرده و تکنیک خود را در اوایل سال 1395 به ثبت رسانده است.
استاد قوجاری چندین سال است تابلوهای نقاشی خود را با حضور اقشار مختلف مردمی و اجرای موسیقی زنده توسط یک هنرمند شاخص خلق و با این حرکت هنری به تحکیم وحدت اقوام در شهرهای مختلف کشور کمک می کند.
منبع: ایرنا