














همزمان با هفته تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی + عکس
🔺️نمایندگان موسسان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 ارومیه همزمان با هفته تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی با فرماندار شهرستان ارومیه دیدار و گفت و کردند.
🔶️ فرماندار شهرستان ارومیه در این دیدار با تبریک هفته تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی بر فرهنگ سازی جهت بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی در زمینه های مختلف خصوصا نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد.
🔶️غلامحسین عماری به اهداف عالی پیش بینی شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بعنوان نقشه راه وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: جهت رسیدن به حیات طیبه در آموزش و پرورش می بایست از ظرفیت های دستگاه های اداری ذیربط و بخش خصوصی بیش از پیش بهره گیری کنیم.
🔶️وی مدارس و مراکز غیر دولتی را بازوان توانمند سیستم آموزش و پرورش برشمرد و بر حمایت همه جانبه از این مدارس و مراکز تاکید کرد.
🔶️فرماندار شهرستان ارومیه ارتقای شاخص های کمی و کیفی مراکز و مدارس غیردولتی شهرستان ارومیه را خواستار شد و گفت: انتظار می رود مدارس و مراکز غیردولتی در ارتقای شاخص های آموزشی و تربیتی بیش از پیش همت داشته باشند.
🔶️عماری با بیان اینکه از برگزاری جلسه با نمایندگان موسسان مدارس و مراکز غیردولتی نواحی 1 و 2 ارومیه به صورت فصلی استقبال می کنیم، ادامه داد: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش شهرستان ارومیه نیز بگونه ای برنامه ریزی کند تا شاهد حضور نمایندگان موسسان مدارس و مراکز غیردولتی در جلسات ماهیانه شورای آموزش و پرورش شهرستان ارومیه باشیم.
🔶️سرپرست آموزش و پرورش ناحیه 2 ارومیه نیز در این مراسم به عملکرد شورای هماهنگی مدارس و مراکز غیر دولتی ناحیه 2 ارومیه اشاره کرد و افزود: در راستای اعتلای نظام تعلیم و تربیت برنامه ریزی های لازم برای بهره گیری از ظرفیت مدارس و مراکز غیردولتی در آموزش و پرورش ناجیه 2 ارومیه عملیاتی شده است.
🔶️منوچهر اسکندری با اشاره به فعالیت 61 مدرسه غیردولتی با 425 کلاس درس در آموزش و پرورش ناحیه 2 ارومیه، ادامه داد: هم اکنون 55 مرکز آموزشی زبان های خارجی و 9 آموزشگاه علمی آزاد در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه 2 ارومیه در حال فعالیت هستند.
🔶️مدیر آموزش و پرورش ناحیه 1 ارومیه نیز در این مراسم اظهارداشت: در حال حاضر حدود 30 درصد دانش آموزان این مدیریت در مدارس غیردولتی مشغول ادامه تحصیل هستند.
🔶️سجاد قاسمی افزود:هم اکنون 204 مدرسه غیر دولتی ، 122 مرکز آموزش زبان های خارجی و 141 آموزشگاه علمی آزاد در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه 2 ارومیه در حال فعالیت می باشند.
🔶️گفتنی است در ابتدائی این جلسه نمایندگان موسسان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 ارومیه به ارائه گزارش عملکرد، چالش ها و راهکارهای مورد نظر خود در راستای اعتلای شاخص های علمی و تربیتی در مدارس و مراکز غیردولتی پرداختند.
🔶️شایان ذکر است بازدید فرماندار و مدیران آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 ارومیه در راس هیاتی از کارشناسان فرمانداری و آموزش و پرورش از 2 مدرسه و مرکز غیردولتی ارومیه پایان بخش دیدار امروز نمایندگان موسسان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 ارومیه با فرماندار شهرستان ارومیه بود