دستورالعمل رعایت موارد بهداشتی در کشتارگاهها اعلام شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی با اشاره به لزوم پیشگیری از شیوع بیماریهای ویروسی گفت: اقدامات پیشگیرانه در کشتارگاه های دام و طیور و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان تشدید شده و لازم است تا این اقدامات با جدیت اجرایی شود.
کامیار داهیم افزود: کارکنان شاغل در کشتارگاههای دام و طیور اعم از مسوولان فنی بهداشتی، کارگران خط کشتار و بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید دارای کارت تندرستی از مراکز بهداشتی مجاز بوده و از بکارگیری افرادی که کارت تندرستی ندارند، باید در این مراکز جلوگیری شود.
وی ادامه داد: کشتارگاهها و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید از فعالیت افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماریهای تنفسی هستند، تا بهبودی کامل در قسمتهای قطعه و بستهبندی خودداری کنند.
وی اظهار داشت: همچنین کارگران و کارکنان کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید از لباس کار، ماسک و دستکش در حین انجام کار استفاده کنند.
داهیم بیان کرد: لازم است بعد از پایان هر شیفت کاری در این مراکز از ماده ضدعفونیکننده جهت ضدعفونی تجهیزات، محیط و ضدعفونی پرسنل کشتارگاه با مواد موثر استفاده و با هماهنگی مراکز بهداشت نظارت ادواری از مراکز انجام شود.
منبع: ایرنا