پیام تبریک دکتر عماری فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت

پیام تبریک دکتر عماری فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت
دکتر عماری فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ارومیه در این پیام آمده است: دکتر عماری فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت پیامی صادر کرد.

بسمه تعالی

دهه اول ذی القعده، به نام دهه کرامت، مصادف است با ایام ولادت باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و خجسته زاد روز با برکت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع)که در آن عطر شمیم رضوی و فاطمی در کشور می پیچد، فرصت نابی برای ترویج سیره و فرهنگ اهل بیت(ع) و تکریم مقام ولایت فراهم می شود . این دهه، دهه ترویج معارف اهل بیت (ع) و زمان مناسبی برای نهادینه ساختن سبک زندگی اسلامی با الهام از آموزه های رضوی است.

دختران امروز مادران فردای ایران اسلامی هستند که نقش بسیار حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه داشته و خواهند داشت، آنچه که آینده ایران اسلامی و سرنوشت فرزندان این مرز و بوم را رقم خواهد زد بهره گیری از فرهنگ غنی ایرانی، اسلامی، آموزه های دینی و تمسک به ائمه اطهار خواهد بود.

اینجانب فرا رسیدن ایام ولادت باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و خجسته زاد روز با برکت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) و آغاز دهه کرامت و گرامیداشت روز دختر را به همه تشنگان کرامت اهل بیت(ع) به ویژه دختران شریف، نجیب و ولایتمدار شهرستان ارومیه تبریک و تهنیت عرض نموده و آرزومندم به برکت این اسوه والای عفت و پاکدامنی و ولایتمداری،  دختران ایران اسلامی با تأسی و الگوپذیری از آن حضرت، در تمامی مراحل زندگی خویش، همواره پیروز و سرافراز باشند.


دکتر غلامحسین عماری
فرماندار شهرستان ارومیه