فرماندار ارومیه:
تامین نیازهای اولیه مناطق روستایی ضروری است

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، علیرضا ملامحمدی زاده در این جلسه با اعلام اینکه به صورت جدی پیگیر مطالبات دهیاران می باشد، اظهار داشت: تلاش دهیاران در وضعیت کنونی اقتصادی کشور، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
فرماندار ارومیه همچنین تامین نیازهای اولیه مناطق روستایی را ضروری دانسته و افزود: تحریم ها و شیوع ویروس کرونا، تامین منابع مالی دولت را تحت تاثیر قرار داده و همین امر پیشبرد برخی از طرح های عمرانی را کند ساخته است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه با تمام توان باید در مسیر رفع محرومیت روستاها گام برداریم، تصریح کرد: با همراهی دهیاران و دستگاه های مختلف می توان بسیاری از کاستی ها را جبران کرده و مطالبات روستاییان را برآورده ساخت.
عمده مشکلات روستاهای بخش مرکزی شهرستان ارومیه چون تامین آب شرب، جمع آوری پسماند، بهبود وضعیت راهها، ساخت و سازهای غیرمجاز، لایروبی انهار، نگهداری حریم توسط دستگاههای متولی و مطالعه، اجرا و بازنگری در طرح های هادی در این جلسه طرح و تصمیم گیری شده و برای موارد دیگر مقرر شد که با حضور متولیان امر جلسات تخصصی برگزار شود.
بخش مرکزی شهرستان ارومیه دارای 300 روستا، 9 دهستان و 240 دهیاری می باشد که تعدادی از این دهیاری ها به صورت تمام وقت و تعدادی دیگر به صورت پاره وقت فعالیت می کنند.
هر دهستان یک نماینده از بین دهیاران انتخاب کرده که سالیان متمادی پیگیر مسائل روستاهای خود می باشند.