گزارش سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به ارومیه + تصاویر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی در تشریح سفر یک روزه معاون رییس جمهوری به ارومیه گفت: بازدید از پارک علم و فن آوری، افتتاح ساختمان چند مستاجره و بازدید از نمایشگاه محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان و فناور، افتتاح سوله تولید صنعتی دانش بنیان و حضور در آیین آغاز به کار طرح واگذاری اراضی پارک به واحدهای فنآور بخشی از برنامههای سفر یک روزه معاون رییس جمهوری به ارومیه است.
علیمحمد نیکبخت بازدید از مراکز رشد دانشگاههای ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه و دانشگاه صنعتی ارومیه، بازدید از پژوهشکده پزشکی سلولی و مولکولی (کرونا) در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و برگزاری جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید را از دیگر برنامههای معاون علمی رییس جمهوری در ارومیه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در این سفر یک روزه معاون علمی و فنآوری رییس جمهوری با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه دیدار میکند، گفت: در پایان نیز نشست خبری با خبرنگاران برای تشریح اهم اقدامات برنامه ریزی شده است.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تأسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکل گیری و توسعه اقتصاد دانشبنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همهجانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه گذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
۵۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: اتفاقات خوبی در توسعه تعداد شرکتهای دانش بنیان رخ داده به طوری که هم اینک پنج هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف در کشور فعال است.
سورنا ستاری در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری آذربایجانغربی اظهار داشت: فعالیت این شرکتها نشان از بروز اتفاقهای خوب در حوزه اقتصاد دانش بنیان است و توانسته درآمدزایی خوبی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به ارزش شرکتهای دانش بنیان حاضر در بورس نیز گفت: ۴۱ شرکت دانش بنیان وارد سازمان بورس شدهاند و ارزش این شرکتها بیش از ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به پتانسیلهای خوب آذربایجانغربی گفت: این استان به جهت قرارگیری در نزدیکی کشور ترکیه و داشتن پتانسیلهای صادارتی برای ما بسیار مهم است.
ستاری بیان کرد: نیروی انسانی بسیار خوبی در دانشگاههای آذربایجانغربی وجود دارد و برگزاری نمایشگاه محصولات فناورانه در مجموعه پارک علم و فناوری این استان گواه بر این ادعاست.
وی ادامه داد: باوجود اقدامات انجام شده در آذربایجان غربی باز هم کمبودها بسیار زیاد است و جلسات امروز با هدف حمایت بیشتر معاونت علمی از مجموعه پارک علم و فناوری این استان انجام میشود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به منظور بازدید از مراکز نوآوری و دانشبنیان و دیدار با دانشگاهیان و مقامات ارشد آذربایجانغربی به این استان سفر کرده است.
سورنا ستاری در این سفر یکروزه از پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری و رشد دانشگاهی، دانشگاه ارومیه و پژوهشکده پزشکی سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بازدید میکند.
ساختمان علم و فناوری ارومیه با حضور معاون رییس جمهوری افتتاح شد
ساختمان چند مستاجره پارک علم و فناوری آذربایجان غربی امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ارومیه افتتاح شد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی در حاشیه افتتاح این طرح گفت: ساختمان چند مستاجره پارک علم و فناوری در این استان با پیشبینی اشتغالزایی برای ۷۵۰ نفر در ارومیه افتتاح شده است.
علی محمد نیکبخت با بیان اینکه این ساختمان در چهار طبقه و به همراه یک زیر زمین احداث شده، اظهار داشت: ظرفیت این ساختمان برای استقرار ۶۳ واحد فنآور در آذربایجان غربی طراحی شده است.
وی ادامه داد: ۶ واحد آزمایشگاه نیز برای فعالیت واحدهای فنآور در این ساختمان احداث شده است که نقش بسزایی در کمک به رشد واحدها خواهد داشت.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با اعلام اینکه این ساختمان در زمینی به مساحت هفت هزار و ۶۰۰ مترمربع احداث شده، گفت: برای احداث ساختمان چند مستاجره پارک علم و فناوری در این استان بیش از ۱۶۱ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
معاون رییس جمهوری از نمایشگاه محصولات فناور آذربایجانغربی دیدن کرد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری که امروز به آذربایجانغربی سفر کرده از نمایشگاههای محصولات فناوری شرکتهای دانش بنیان مستقر در ارومیه دیدن کرد.
کارگزار فنبازار منطقهای آذربایجانغربی در حاشیه این بازدید گفت: ٢٠ شرکت فناور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانغربی بیش از ۴٠ محصول خود را در این نمایشگاه در معرض دید قرار گذاشتند.
آرش انصاری با اشاره به محصولات این نمایشگاه ادامه داد: پودرهای زیرکونیوم قابل استفاده در صنایع تبدیلی و پزشکی، انواع کیتهای آزمایشگاهی، دستگاه هوشمند ضدعفونی و تصفیه کننده هوا، دستگاه تشخیص چهره با ماسک و بدون ماسک و دستگاه حرارتی جا زدن بلبرینگ از محصولاتی هستند که در این نمایشگاه وجود دارد.
وی اضافه کرد: دستگاههای دنبال کننده خورشیدی ٢ محوره و شناسانگر و بازسازی کننده رنگ، تب سنج تولید داخل، تولید دندان مصنوعی و مواد دندانپزشکی، تولید موبایل و تبلت، فناوری بسته بندی مواد غذایی هوشمند با مواد سلولزی، دستگاه تصفیه هوا و صنایع لامپ و روشن کننده از دیگر محصولاتی هستند که در این نمایشگاه عرضه میشوند.
کارگزار فنبازار منطقهای آذربایجانغربی گفت: سامانههای هوشمند ضد سرما زدگی باغات، پهپادهای سمپاشی و سیستم زهکشی هوشمند از دیگر محصولات عرضه شده در این نمایشگاه فناور است.
مرکز نوآوری شهر هوشمند ارومیه با حضور معاون رییس جمهوری افتتاح شد
مرکز نوآوری امنیت اطلاعات شهر هوشمند آذربایجان غربی امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ارومیه افتتاح شد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی در حاشیه افتتاح این طرح گفت: این مرکز نو آوری در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع در دانشگاه ارومیه احداث شده است.
علیمحمد نیکبخت ادامه داد: بخش دیگر این مرکز نیز در مجموعه پردیس دانشگاه ارومیه واقع شده و قدمت تاریخی دارد که ساختمان علوم برای تبدیل به محلی برای استقرار مراکز نوآوری و فناوری آذربایجان غربی ترمیم شده است.
وی اظهار داشت: برای راهاندازی مرکز نوآوری امنیت اطلاعات شهر هوشمند آذربایجان غربی پنج میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی بیان کرد: تاکنون ۶ واحد فناور در این مکان مستقر شده و این مجموعه ظرفیت استقرار ۱۲ واحد فناوری فعال در حوزه شهر هوشمند را دارد.
نیکبخت با اشاره به اینکه تاکنون فعالان این حوزه استقبال خوبی از راهاندازی این مرکز داشته اند، اضافه کرد: توسعه کسب و کارهای شهر هوشمند از مهمترین اهداف راهاندازی این مجموعه با همکاری دانشگاه ارومیه است.
وی گفت: این مرکز با همکاری دانشگاه ارومیه راهاندازی شده و اختصاص فضاهایی از دانشگاه به پارک علم و فناوری برای رشد فناوری در جامعه بسیار مهم است.
نیکبخت تاکید کرد: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفهای و با هدف توسعه نوآوری و انجام کارهای دانشبنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه آذربایجان غربی را فراهم کند.
حمایت ویژه از پارکهای علم و فناوری ضرورت امروز کشور است
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه گفت: پارکهای علم و فناوری به حمایتهای ویژه نیاز دارند تا به این طریق شرکتهای دانش بنیان بیشتر شده و در راستای حل مشکلات اثرگذار باشند.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی امروز در دیدار با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: با توسعه شرکتهای دانش بنیان و توجه به این بخش میتوان طرحها و ایدههای فعالان این بخش را عملی کرد.
وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری باید با بودجه خوبی اداره شود که در این صورت میتوان تاثیر آن را دید.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه ادامه داد: موقعیت آذربایجانغربی یک موقعیت ویژهای است و میتوان بعضی از مباحث علمی را به خود استان واگذار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی اضافه کرد: اساتید علوم انسانی هم باید به سمت شرکتهای دانش بنیان بروند که نتیجه آن ارتقای دانش اساتید است.
وی ادامه داد: باید راه و روش این امر را به اساتید این بخش نشان داد و باید نگاه ویژهای به این اساتید داشته باشید.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نیز در این دیدار گفت: در حوزه اقتصاد دانش بنیان جهت گیری جدیدی به نقش دانشگاهها صورت گرفته است.
سورنا ستاری ادامه داد: در توسعه شرکتهای دانش بنیان نگاه جدیدی داریم و جهتگیریها به نیروی انسانی باید به یک فرهنگ اقتصاد تبدیل شود که این امر در آذربایجانغربی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: نیاز جامعه تعهد فرهنگی است و باید به این امر توجه شود که جوانان چه ایدههایی دارند و میتوان در این بخش سرمایهگذاری کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: اتفاقات خوبی در توسعه تعداد شرکتهای دانش بنیان رخ داده به طوری که هم اینک پنج هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف در کشور فعال است.
ستاری تاکید کرد: تحول جدی در محصولات شرکتهای دانش بنیان ایجاد شده و مراکز تحقیقاتی باید درهای تحقیقاتی خود را بازکنند و همچنین مرکز نوآوری داشته باشند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به منظور بازدید از مراکز نوآوری و دانشبنیان و دیدار با دانشگاهیان و مقامات ارشد آذربایجانغربی به این استان سفر کرده است.
سورنا ستاری در این سفر یکروزه از پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری و رشد دانشگاهی، دانشگاه ارومیه و پژوهشکده پزشکی سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بازدید میکند.
ستاری: ۴۱ شرکت دانش بنیان در بازار بورس فعالیت دارند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به این که ۴۱ شرکت دانش بنیان در بازار بورس فعالیت دارند، گفت: ارزش این تعداد شرکت در تابلوی بورس امروز بیش از ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است.
سورنا ستاری در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید با بیان این که توسعه یک امر درونزا است، اظهار داشت: همگان در سطح استان بایستی دست به دست هم داده و خواستار توسعه باشند. نخبگان باید امورات را در دست گرفته و چشم به راه کمک دولت نباشند بلکه دولت و مسئولان ابزاری برای پیشرفت تلقی میشوند.
وی با تأکید بر این که پیشرفت و توسعه با نوآوری، ایده و خلاقیت میسر میشود، خاطر نشان کرد: باید از توان بخش خصوصی بر پایه نیروی انسانی خلاق در این راستا نیز استفاده شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر این که پول حلال مشکلات نیست و دانشگاه و آموزش نقش اساسی در پیشرفت و توسعه کشورها و جوامع دارد، گفت: آذربایجان غربی از نظر هیئت علمی با بیش از ۲ هزار نفر و یکصد هزار نفر دانشجو در این مهم میتواند نقش آفرینی کند.
وی با اشاره به این که با سرمایه گذاری در بخش آموزش میتوان تأثیر مثبتی در اقتصاد ایجاد کرد، یادآور شد: اگر سرمایه گذاری در این بخش تأثیری در اقتصاد و معیشت مردم نداشته باشد مطمئنا در آموزش مشکل وجود دارد.
ستاری با تأکید بر این که دانشگاهها باید از پول دولت فاصله گرفته تا پیشرفت روزافزون داشته باشند، ابراز کرد: دانشگاه زمانی میتواند تأثیرگذار باشد که درصدی از درآمد خود را از طریق فروش محصولات و تولیدات شرکت و صنعت خود کسب کند.
وی عنوان کرد: اگر به دنبال تولید محصول و خدمات در بخش سرمایه گذاری هستیم بایستی بخش خصوصی در این مهم ورود کند بنابراین نتیجهای که در تحقیقات بخش خصوصی به دست میآید قابل قیاس با تحقیقات دولتی نیست.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به این که ۴۱ شرکت دانش بنیان در بازار بورس فعالیت دارند، ابراز داشت: امروز ارزش این شرکتها در تابلوی بورس رقم ۲۸۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده که نشان از تحول ایجاد شده در بخش اقتصاد دانش بنیان است.
وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده برای توسعه پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، بیان کرد: اقتصاد دانش بنیان وابسته به تفکر جوانانی است که در حال رشد هستند. فرهنگ سازی در این مهم نگاه به آینده فرزندانمان را تغییر خواهد داد تا بتوانند کارآفرینی کنند.
ستاری با بیان این که در بخش آموزش مشکلاتی در کشور وجود دارد تأکید کرد: بودجه کشور بر اساس سه پایه آموزش، دفاع و بهداشت استوار است و باقیمانده بخشها کمتر از ۱۵ درصد بودجه را به خود اختصاص دادهاند.
وی با تأکید بر این که بخش خصوصی بایستی در توسعه دانشگاهها نقش آفرینی کند، افزود: دلیل این موضوع کمبود یا مشکلات مالی نیست بلکه ظرفیتی که بخش خصوصی در ثروت آفرینی و پیشرفت را دارد نمیتوان در دیگر بخشها یافت.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: پژوهش دو بخش پایه و تجاری سازی دارد که بایستی دولت بخش پایه را حمایت کرده و در تجاری سازی ریسک سرمایه گذاری و سرمایهگذار را کاهش دهد.
وی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری و شرکتهای دانشبنیان از نظر مقام معظم رهبری، تصریح کرد: بایستی موانع از پیشروی جوانان برچیده شود از این رو آمادگی کامل برای بازسازی ساختمانهای اضافی دانشگاهها برای استقرار شرکتها و جوانان را داریم.
ستاری تشریح کرد: جوانان باید به دنبال ایجاد شرکتهای دانش بنیان بروند تا محصول و خدمتی تولید شود.
وی با اشاره به اینکه در اقتصاد نفتی با پول میشود همه چیز را به دست آورد، تأکید کرد: در بخش اقتصاد دانشبنیان این امر با مسائل عقل و دانش صورت میگیرد.
استاندار آذربایجانغربی: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه راهگشای مشکلات است
استاندار آذربایجانغربی گفت: تقویت رابطه بین صنعت و دانشگاه میتواند بسیاری از مشکلات را حل و فصل کند که البته این امر هنوز به درستی انجام نشده است.
محمد مهدی شهریاری در جلسه اقتصاد دانشبنیان و جهش تولید که با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: باید راهکاری در سطح کلان مشخص گردد که صنعت و دانشگاه به هم مرتبط و متصل شوند.
وی ادامه داد: در امر توسعه و تولید علم عملکرد خوبی را در سالهای اخیر شاهد هستیم و شرکتهای دانشبنیان در این راستا نیز نقش موثری دارند.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به مشکلات شرکتهای فناور، گفت: روند اخذ مجوزهای لازم در بخشهای مختلف از مشکلات اصلی این بخش است که برای توسعه فعالیتها باید این روند تسهیل شود.
شهریاری افزود: مشکل تامین مالی شرکتهای فناور نیز از دیگر مشکلاتی است که فعالان این بخش را با مشکل مواجه کرده است و حل آن توجه مسوولان را میطلبد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی نیز در این جلسه گفت: تعداد شرکتهای فناور و دانشبنیان فعال در پارک علم و فناوری این استان در سایه توجه مسوولان به ١٢٠ شرکت رسیده است.
علی محمد نیکبخت افزود: در حال حاضر ۵۰۰ نفر در این شرکتها به صورت مستقیم فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: این شرکتهای فناور توانسته اند طی سال گذشته ۵٠٠ میلیارد ریال انواع محصول تولیدی خود را به فروش برسانند.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفهای و با توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
نیکبخت اضافه کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با توجه به تولیدات شرکتهای فعال، توجه به نیازهای استان و سرمایهگذاری در این بخش است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز گفت: اقتصاد این استان به جهت داشتن ٨٣٠ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی وابسته به این صنعت است و استعداد خوبی در بخش کشاورزی دارد که باید به این بخش توجه ویژه شود.
رسول جلیلی بیان کرد: در راستای توسعه مدیریت صحیح و دقیق اراضی کشاورزی تاکنون طرح کاداستر در ۶۵٠ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اجرا شده است.
ناصر حضرتی رییس سازمان برنامه و بودجه آذربایجانغربی نیز گفت: در راستای توسعه پارک علم و فناوری امسال ۶٠ میلیارد ریال از محل منابع استانی اختصاص یافته و این نشان از توجه به این بخش است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از نخبگان حمایتهای لازم صورت گیرد و بخش صنعت و دانشگاه به هم مرتبط شوند.
سید سلمان ذاکر بیان کرد: بخش کشاورزی استان باید حمایت شود و این امر جز با حمایت نخبگان میسر نمیشود و باید خلاء های این بخش را شناسایی و اصلاح کنیم.
در ادامه این جلسه ١٠ نفر از نمایندگان شرکتهای فناور و دانشبنیان و مسوولان استانی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
ستاری: میزان بازگشت نخبگان به کشور تا ۲ برابر افزایش یافته است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: میزان مهاجرت نخبگان از ایران نه تنها کاهش یافته بلکه روند بازگشت نخبگان به کشور در برخی مواقع تا ۲ برابر افزایش یافته است.
سورنا ستاری شنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه آذربایجانغربی با بیان اینکه ۷۰ هزار نفر تحت عنوان جامعه نخبگان برای ایجاد شرایط لازم جهت رشد و نقش آفرینی در توسعه کشور رصد میشوند، اظهار داشت: طی پیشبینیهای انجام شده در سال جاری ۵۰۰ نخبه از ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کشور بازخواهند گشت تا اندوختههای علمی خود را در راستای پیشرفت ایران به کار گیرند.
وی ادامه داد: احساس بر این بود که در ایام کرونا میزان خروج نخبگان از کشور افزایش یابد ولی این موضوع نه تنها رخ نداد بلکه از سویی بازگشت نخبگان به ایران افزایش یافت.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به افزایش بازگشت نخبگان به کشور در دولت تدبیر و امید افزود: مردادماه سال جاری میزان بازگشت نخبگان به ایران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نزدیک ۲ برابر افزایش یافته است.
ستاری در رابطه با نخبگان بازگشته به کشور گفت: بیشتر این افراد در شرکتهای دانش بنیان مشغول فعالیت هستند و بخشی نیز به عنوان هیات علمی جذب دانشگاهها میشوند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری کتاب سالنامه مهاجرت ایرانیان را منبعی ارزشمند برای بررسی روند مهاجرت ایرانیان دانست و افزود: آمار درج شده در این کتاب از منابع خارجی تامین شده و رفرنس ارزشمندی در این رابطه محسوب میشود.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه قبل از آغاز دولت تدبیر و امید، عملا چیزی تحت عنوان شرکت دانش بنیان وجود نداشت، گفت: اتفاقات خوبی در توسعه تعداد شرکتهای دانش بنیان رخ داده به طوری که هم اینک پنج هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف در کشور فعال است.
وی افزود: فعالیت این شرکتها نشان از بروز اتفاقهای خوب در حوزه اقتصاد دانش بنیان است و توانسته درآمدزایی خوبی به همراه داشته باشد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: شرکتهای دانش بنیان فعال در کشور توانستند طی یکسال گذشته محصولات تولیدی خود را به ارزش ١٢٠ هزار میلیارد تومان به فروش برسانند.
ستاری با ابراز خرسندی از بزرگ شدن شرکتهای دانش بنیان و حضور آنان در چرخه اقتصادی، بیان کرد: تقابل استارتآپها با بازیگران اقتصاد سنتی چالشی است که باید هرچه سریعتر برطرف شود چرا که این ۲ میتوانند در کنار یکدیگر مکملی برای توسعه اقتصاد کشور باشند.
وی همچنین از افزایش فعالیت و درآمدزایی شرکتهای دانش بنیان در ایام شیوع کرونا خبرداد و اظهار داشت: دولت مصمم به ایجاد زیرساخت لازم برای توسعه شرکتهای دانش بنیان است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به ارزش شرکتهای دانش بنیان حاضر در بورس نیز اظهار داشت: ۴۱ شرکت دانش بنیان وارد سازمان بورس شدهاند و ارزش این شرکتها بیش از ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است.
ستاری ادامه داد: باید به این امر توجه شود که اقتصاد دانشبنیان زمانی محقق میشود که همگی خواستار این بخش باشند و باید توجه شود که با زور پول توسعه دانشبنیان جلو نمیرود.
وی با بیان اینکه ثبت ایده کار سختی است که در بسیاری از مواقع ممکن نیست، گفت: در همین راستا ثبت ایده در بورس راهاندازی شده و فروش مناسبی نیز داشته است؛ این اقدام برای کسانی مفید است که ایدههای مناسبی دارند ولی تمایلی به کار اقتصادی ریسک دار ندارند.
وی همچنین به حمایت معاونت علمی رییس جمهوری از شرکتهایی که اقدام به آموزش استارتآپ در مناطق میکنند، اشاره کرد.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه ۶ شرکت دانش بنیان برای کشف و تولید واکسن کرونا در حال تلاش هستند، گفت: در همین راستا سه شرکت به دستاوردهای ارزشمندی دست یافتهاند.
وی ادامه داد: هرگونه نشر مطالب مربوط به واکسن کرونا به عهده وزارت بهداشت است و ما به بیان همین اندازه اطلاعات بسنده میکنیم.
ستاری با بیان اینکه از دومین ماه شیوع بیماری کرونا در کشور تمامی لوازم، تجهیزات و داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید میشود، افزود: تجهیزات پزشکی، کیتهای تست کرونا، دستگاه سی تی اسکن، تب سنج دیجیتالی، ماسک و تمامی داروهای مورد نیاز جهت تسریع روند درمانی مبتلایان به کرونا همگی در داخل کشور تولید میشود.