فرماندار ارومیه:

لزوم نظارت جدی و مستمر بر فعالیت مشاورین املاک

فرماندار ارومیه در جلسه ساماندهی مشاورین املاک و تسریع در شناسایی خانه های خالی که صبح امروز با حضور جمعی از مدیران دستگاه‌های ذیربط در سالن جلسات شهید سلیمانی فرمانداری ارومیه برگزار شد، افزود: تیم هایی متشکل از 8 ناظر، بازرسی های مشترک از بنگاه های معاملات املاک در سطح  شهرستان ارومیه را بر اساس منطقه بندی انجام می دهند.

وی افزود:  این بازرسی ها  بر اساس منطقه بندی شهرستان در راستای ساماندهی فعالیت مشاوران املاک و بازار مسکن انجام می شود.

عماری بیان کرد: ناظران راه و شهرسازی، صنعت – معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اداره نظارت بر اماکن عمومی، سازمان امور مالیاتی، اتاق اصناف، اتحادیه املاک و بسیج اصناف در این گشت های مشترک حضور دارند.

در ادامه هریک از نمایندگان دستگاه های متولی و ذیربط ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده، به تشریح برنامه های پیش بینی شده خود در خصوص ساماندهی بنگاه های مشاور املاک و تسریع در شناسایی خانه های خالی پرداختند و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.